1 mei, wat een feest en wat een wedstrijd! Zoveel Duffelse atleetjes bij elkaar op onze eigen Jan Borremans wedstrijd!

(voor meer foto’s verwijzen we graag naar de Facebook pagina van A.C. Duffel)

Ze waren met velen, onze Duffelse jeugdatleetjes, maar liefst 80 atleetjes in de wedstrijd, daar zijn we heel trots op!

KAN: Pär Florentie, Julien Simons, Stan Marquant, Emma Delforge, Ella De Cock, Eliane De Spiegelaere, Elouise-Maëlle Van Vlierberghe en Lucie De Meyer.

BEN: Cas Diddens, Bram Van de Velde, Ward Milis, Lasse Braeckmans, Laszlo Borremans, Laurens Claeys, Louis Lim, Ben Van Buggenhout, Alik Kocharian, Vic Huygh, Rune Van Dongen, Liano Militti, Matheo Wirtz, Camil Peeters, Noor Van de Vyver, Doris Feyaerts, Alizée Claeys, Elise Van Ackeren, Lena De Meyer, Nette Struyf, Leonie Feremans, Esmée De Beukeleer en Elize Dioh.    

PUP: Oscar Cangelli, Oliver Braet, Wouter Van Oostveldt, Sepp Braeckmans, Lou Cleymans, Daan Paillet, Benjamin Lim, Bent De Weerdt, Warre Van Dyck, Florian De Spiegelaere, Nathan Reynaert, Nathan Wirtz, Samuel Torfs, Mathis Vandeleur, Quinten Vandeleur, Lowie Peeters, Mateo Kerkhofs, Julie Delforge, Rima Hammoudi, Bente Van de Perre, Sarah Van Buggenhout, Rosalie Van Kerckhove, Aline Van der Planken, Sylver Daneels

MIN: Senne Hertoghs, Siebe Gielis, Elliot Braet, Lander Van De Velde, Raven Truyers, Wout Huberland, Giel Beukelaers, Alexander Daniëls, Thomas Van der Planken, Andreas Feremans, Luka De Belder, Kilian Reynaert, Robbert Scheert-Verlinden, Emilia Diddens, Maël Carlier, Yasmine Daki, Beau Biesemans, Rosanne Claeys, Lotte Paillet, Alexia Boeye, Roos Van Dyck, Marieke De Spiegelaere, Nina Mariën, Sofie Moens.

GOUD: Senne Hertoghs op de 1000m.

ZILVER: Luka De Belder en Maël Carlier op de 1000m. miniemen jongens (Elliot Braet, Senne Hertoghs, Luka De Belder en Robbert Scheers Verlinden) bij 4 x 80m.

BRONS: Oliver Braet op de 1000m,  Florian De Spiegelaere bij het verspringen, Robbert Scheers Verlinden op de 80m sprint, onze miniemen meisjes (Marieke De Spiegelaere, Maël Carlier, Rosanne Claeys, Roos Van Dyck) bij de 4 x 80m.

Verder nog mooie ereplaatsen voor Kilian Reynaert (7e) op de 1000m, Senne Hertoghs (4e) bij het hoogspringen, Oliver Braet (5e) bij de sprint 60m, Florian De Spiegelaere (8e) bij de sprint 60m, Samuël Torfs (7e) op de 1000m en Oscar Cangelli (10e) op de 1000m, Nathan Reynaert (8e) bij vortexwerpen, Roos Van Dyck (5e) bij de sprint, Maël Carlier (8e) bij de sprint, Marieke De Spiegelaere (10e) bij de sprint, Rosanne Claeys (7e) op de 1000m, Beau Biesemans (8e) op de 1000m. Roos Van Dyck (5e) in het verspringen, Maël Carlier (6e) in het verspringen, Marieke De Spiegelaere (7e) in het verspringen, Bente Van de Perre (5e) op de 60m sprint, en (7e) op de 1000m, Rima Hammoudi (9e) op de 1000m. Rosalie Van Kerckhove (10e) op de 1000m. Sylver Daneels (4e) bij het vortexwerpen, Sarah Van Buggenhout (8e) bij het vortexwerpen, Bente Van de Perre (7e) bij het verspringen.

Ook een mooie vierde plaats voor onze estafetteploeg bij de pupillen jongens (Oliver Braet, Nathan Wirtz, Florian De Spiegelaere, Samuël Torfs).

Een geslaagde wedstrijd! Met in totaal maar liefst 351 atleten die hebben deelgenomen!