Koninklijke Atletiek Club Duffel telt heel wat jeugdige atleetjes, ingedeeld volgens leeftijd en niveau in verschillende trainingsgroepen. Aansluiten kan vanaf de leeftijd van 6 jaar (1ste leerjaar).

JEUGDCATEGORIEËN SEIZOEN 2023-2024
CategorieGeboortejaren
Kangoeroes2017
Benjamins2016 – 2015
Pupillen2014 – 2013
Miniemen2012 – 2011
LID WORDEN

Hoofdpagina met alle informatie: Lid worden

Heb je interesse om met ons mee te doen? Info te bekomen bij de jeugdcoördinator: Peter Sterck 0470 99 24 28, email peter.sterck.1961@gmail.com

Het lidgeld (per atletiekjaar = 1 november tot 31 oktober) is vastgesteld op € 150,00, € 140,00 en € 130,00, respectievelijk voor het eerste, tweede, derde en volgend aangesloten gezinslid. Hiervoor krijg je training van gediplomeerde trainers, goede opvang en begeleiding, wedstrijdplanning, begeleiding bij clubverplaatsingen, infoblaadjes/mooie website met info, je mag gebruik maken van clubmateriaal en de kleedkamers in de sporthal staan ter beschikking.

Jaarlijks zijn er autobusverplaatsingen naar de Jeugddag van de VAL in de Topsporthal te Gent, de Wallenloop te Goes (NL) en de Warandecross in Tilburg (NL).

TRAININGEN

Kangoeroes en benjamins trainen 2x per week. Pupillen en miniemen trainen 3x per week.

Zie Trainingen Jeugd voor de trainers en het uurrooster.

WEDSTRIJDEN

Het hele jaar door nemen we deel aan wedstrijden. Meedoen aan een wedstrijd is laagdrempelig en de focus ligt, zeker bij de jongste categorieën, op een speelse manier atletiek in competitievorm te ontdekken.

Duffel AC neemt jaarlijks deel aan de Warandecross te Tilburg, de Wallenloop te Goes en de Crosscup aflossingen. Alsook aan de Val jeugddag te Gent. De jeugdcategorieën Pupillen en Miniemen nemen deel aan de Beker van Vlaanderen.

Zie Info wedstrijden Jeugd voor uitgebreide info over hoe een wedstrijd in zijn werk gaat.

Je vindt een overzicht van de wedstrijden zelf op de Wedstrijdkalender Jeugd