WEBSHOP CLUBKLEDING

Je vindt al onze A.C. Duffel kleding in de Webshop bij Runners’ lab. Je vindt er ook tassen, rugzakken, mutsen, fluo hesjes… kortom alles om mooi voor de dag te komen in alle weersomstandigheden.

Ook de clubsinglet voor wedstrijden kan je kopen in de webshop.

Voorschriften wedstrijdkledij

Zie ook ons Intern reglement, HOOFSTUK V – WEDSTRIJDEN EN TRAINGEN, Titel WEDSTRIJDKLEDIJ, artikel 16

  1. Het is de verenigingsleden verplicht aan wedstrijden deel te nemen in de officiële clubuitrusting: wit singlet met rood-geel-rode horizontale banden (verplicht) en rode broek (gewenst maar wel verplicht bij EK wedstrijden). Indien de vereniging een sponsor heeft is de atleet verplicht de shirtpubliciteit zichtbaar te dragen op alle officiële wedstrijden in België.
  2. De atleten die hieraan niet voldoen, komen niet in aanmerking voor beloningen of eender welke vorm van steun. Uitzondering wordt gemaakt voor de atleten die zijn geselecteerd bij de atletengroep Atletiek Vlaanderen, het crossteam, Provinciale, Vlaamse of Belgische selecties en bij IAAF wedstrijden waar andere regels gelden.
  3. Privésponsoring: een atleet kan privésponsoring op zijn wedstrijdshirt aanbrengen conform de reglementen van de VAL maar deze mag niet strijdig zijn met de belangen van de club en haar shirtsponsor en mits schriftelijke bekendmaking aan de raad van bestuur.
  4. Bij deelname aan buitenlandse wedstrijden: alleen diegenen die aantreden in de officiële clubuitrusting komen in aanmerking voor eventuele reisonkosten.