PK estafetten, 26 augustus in Mechelen

Verleden zaterdag waren onze pupillen weer heel actief op het Provinciaal kampioenschap estafetten op De Nekker.

Onze Duffelse Hazewinden Lowie Peeters, Samuel Torfs, Nathan Wirtz en Oliver Braet behaalden op de 4x60m een mooie 4e plaats en ook onze tweede ploeg met Quinten en Mathis Vandeleur, Warre Van Dyck en Wouter Van Oostveldt heb knap gelopen.

Ook onze Duffelse Gazellen met Rima Hammoudi, Bente Van de Perre, Emmeline Van den Eynde en Sylver Danneels hebben zich flink geweerd.

Op de 3x600m Wisten Samuël Torfs, Nathan Wirtz en Oliver Braet een mooie zilveren medaille te behalen. Maar ook Sepp Braeckmans, Oscar Cangelli, Mathis Vandeleur, Lowie Peeters, Wouter Van Oostveldt en Quinten Vandeleur hebben er een mooie wedstrijd van gemaakt.

Ook de meisjes hebben er stevig vaart in gezet met Rima Hammoudi, Julie Delforge en Sylver Daneels.