Warandeloop Tilburg (NL) zaterdag 25/11

Op zaterdag 25 november 2023 gaat Duffel Atletiek Club op clubverplaatsing naar de Warandeloop in Tilburg, De grootste cross van Nederland van kangoeroes tot en met cadetten en ook masters. Een must om erbij te zijn! Een unieke sfeer.

Vertrek autobus om 7u45 stipt. De weerman voorspelde een koude en natte dag en het was ook zo. Gelukkig was er een warme feesttent en daar zorgden onze atleten, begeleiders en supporters voor de ambiance bij de prijsuitreikingen (vooral bij de aflossingen). Bij de meisjes U9 een eerste overwinning van Emma Delforce. Bij de jongens U16 een heel mooie 2de plaats van Senne Hertoghs die zelfs een ronde te vroeg spurtte…. Ook een prangende spurt van Lowie Peeters bij de U12 net naast het podium als 4de.

Bij de aflossingen: bij de U9-U10 goud voor Duffel A en brons voor het B-team. Zilver bij U12 en ook winst voor de U14 en brons voor het B-team. Kortom een Duffelse invasie op het podium en luid applaus.

Kortom weer mooie dag in de Warande met niets dan tevreden gezichten en vraag om deze clubverplaatsing te behouden.

Zondag 26/11 Crossgala: Tim VdV door krampen geplaagd eindigd 24 ste en Jolien Denis stapt uit met kwetsuur .