Op zaterdag 16 maart 2024 vindt de jaarlijkse jeugddag van de VAL plaats in de Topsporthal in Gent. Onze club neemt deel in de ochtend dus dit event is compatibel met de viering van ons 75-jarig bestaan in de namiddag.

Wat is de jeugddag?

Kangoeroes, Benjamins, Pupillen en Miniemen kunnen deelnemen in groepjes van 4 kinderen met 1 begeleider (16+) per groepje. In de loop van de ochtend reizen ze door de topsporthal en nemen deel aan verschillende activiteiten.

Begeleiders

We nodigen ouders uit om zichzelf op te geven als begeleider op het inschrijfformulier. Een groep begeleiden is niet veel meer dan enkele kinderen onder je hoede nemen, zorgen dat ze op tijd aan hun volgende activiteit staan en de groep samenhouden. Het is een leuke ervaring!

Afhankelijk van hoeveel kandidaat begeleiders er zijn kan het zijn dat niet alle kandidaten daadwerkelijk kunnen meedoen. We laten z.s.m. weten wie mee gaat als begeleider!

Belangrijk om weten

Gezien het concept van de jeuddag kan je als supporter niet zo veel gaan doen daar. De groepjes zijn voortdurend in beweging, en bij de activiteiten is er weinig of geen plaats voorzien voor supporters. Het is geen wedstrijd.

Verder moeten we ons als groep samen aanmelden, en daarom vragen we aan iedereen, zowel de atleetjes als de begeleiders, om mee te rijden met de bus van AC Duffel.

De bus vertrekt vanuit Duffel (Parking Sporthal Duffel). Vertrek 7:30 stipt en terugkeer in Duffel, ten laatste 14.30

INSCHRIJFFORMULIER

Je kan momenteel niet inschrijven voor dit event. (standaardbericht, wordt vervangen door code snippet)

Inschrijven kan door het formulier hieronder in te vullen ten laatste op 3 maart 2024.

  Contactpersoon inschrijving

  Jeugdatleten

  🛈 Kostprijs per atleet is €10 (€5 Jeugddag + €5 bijdrage voor de bus)

  Eerste atleet


  Tweede atleet


  Derde atleet


  Vierde atleet


  Vijfde atleet


  Zesde atleet


  Zevende atleet


  Achtste atleet


  Negende atleet


  Begeleiders (16+)

  🛈 Kostprijs per begeleider is €10 bijdrage voor de bus, cash af te rekenen op 16 maart. We laten je z.s.m. weten wie begeleider wordt van een groepje.

  Kostprijs busreis atleten

  Bijna klaar!


  Heb je technische problemen bij het doorsturen van dit formulier? Laat gerust iets weten! webmaster@duff.be