Een lach en een traan bij 1ste dag BK cad. en schol.

Onze webmaster gaf al een uitgebreid overzicht van de uitslagen, zodat ik mij beperk tot het randgebeuren.
Traantjes bij pechvogel Lien Warpy die na 5 m viel en heel het peleton over haar zag lopen.
Maar 300m verder liep zij al terug aan de leiding en dat tot de laatste km. Even pijnlijk dan haar val was dat zij dan nog in de laatste 50m de bronzen medaille verspeelde. Er was dan ook nadien heel wat oplapwerk nodig.
Net geen finale voor cadet Jasmien Cools bij de 800m, die een toekomstige clubgenote en nu al trainingpartner Freya Sergooris wel naar de finale zag gaan.
Terug op nivaeu is Michelle Fierens die op de 200m een top 2 plaats in onze ranglijsten liet optekenen en het oudste clubrecord van de tabellen liep . Er waren ook nog prs voor Bart Sleegers en clubrecord er boven op. Dirk De Laet bij de 800m cad. en eerstejaars scholier Jente Joly bij de 3000m. Scholier Lies Van de Voorde behaalde zelfs zilver met een pr.1500m.
En er was ook nog de de 3000m titel van Dieter Vanstreels, die sinds 1 nov. 2006 ongeslagen blijft als scholier… en dat ook ‘s avonds vierde met .. ijskreem in Sint Brixius Rode ( een aanrader voor het zoete volk).