Een regenzondag

De voorbije zondag hebben de atleten het niet getroffen, of het nu diegenen waren die aan de zondagse fartlek deelnamen of al diegenen die aan outdoor competitie deelnamen allen kregen bakken water over hun lijf.
Bij de cross te Boechout waren Lies Van Dessel en Anke Cammaert de besten bij de beide miniemen jaren. Sara Vande Velde won bij de cadetten en Freya Sergooris bij de scholieren meisjes. Maarten Mortelmans was dan weer winnaar bij de juniors.
Jenthé Adriaens haalde in Stekene als 3de het podium bij de cadetten in een sterk bezette koers.
Te Heerenberg, in een uithoekje van Nederland stond Hans Janssens aan de start naast Haile Gebreselassie maar daar bleef het bij. De 15km lange stratenwedstrijd in de gietende regen werd gewonnen door Haile en Hans eindigde 10de.
Na de wedstrijd in het hotel kregen wij nog een pianoconcert van Gebre als toetje… zie foto…