Veldloop van Ertvelde- Rieme

Niet minder dan 4 overwinningen op de voorlaatste dag van 2007.
Scholier Jente Joly won bij de scholieren jongens, terwijl bij de meisjes Melanie van Reeth 3de was en Silke Van Waeyenberge 4de.
Lies Van de Voorde haalde dan weer als 3de het podium bij de juniors.
Winst voor Vladimir Tontchinski bij de masters en waar Johan Schoors debuteerde met een 6de plaats. De korte cross werd na een solotocht gewonnen door Mario Van Waeyenberge die zijn collega’s van Atletiek Vlaanderen het nakijken gaf. De lange cross was dan weer, zoals vorig jaar, voor Hans Janssens die voorzichtig naar winst liep. Want Hans moet morgen terug aan de start verschijnen in de duinen van Soest en niet in de korte cross, zoals gepland, maar wel in de lange, op vraag van de inrichter… Sanne Torfs eindigde knap 7de, wat zeker mag gezien worden als 1ste jaars senior.