12 overwinningen bij Wallenloop te Goes

Met een bomvolle autobus en een sliert auto’s werd, zoals in de goede oude tijd, het nieuwe jaar ingezet met deelname aan de Wallenloop.
Dankzij de inzet van onze jeugd (zie ook blog) en vrijetijdstrainers was Duffel ac goed vertegenwoordigd en werden 12 overwinningen behaald en dat is meer dan de thuislopers en was het een geslaagde clubverplaatsing.
Bij de sportieve prestaties viel de eerste overwinning van Joris Verlinden en de eerste Goese overwinning bij de seniors voor Stein van Es op, die zevenvoudig winnaar Bart Verschoren na een blitzstart achter zich liet.
Was het vroeger de gewoonte dat er aan de toog van café Barends de flessen jenever geledigd werden, is dat nu verandert en gaat men op shoppingtoer, pannenkoeken en ander lekkers eten in de binnenstad…. Een aanrader voor volgend jaar voor diegenen die er niet bij waren.