1 mei dag van de arbeid met het eesrte zomersclubrecord

Het was ook voor de Duffelse atletiekbestuurders en medewerkers werken op 1 mei, om nog niet van de atleten te spreken.
De jaarlijkse jeugdmeeting in het kader van het Antwerps criterium telde 191 atleetjes en een totaal van 539 prestaties, dit ondanks dat Olse zijn kat stuurde. Spelbreker was wel de wind en zelfs hagel. We noteerden talrijke Duffelse atleten op het podium. Zelfs een volledig podium bij de1000m min. meisjes zodat den beer, die men mascot noemt er bijgehaald werd…….
Op de Flanderscup in Sint Niklaas won Mario Van Waeyenberge de 1500m met klasse in 3.43.56, dit in alles behalve zomerweer. Het eerste clubrecord van het zomerseizoen, daar zorgde speerwerper Vincent Van Den Bosch voor, met een worp van 64.28m ( juniors en alle catg. record)
Bij het Nederlands kampioenschap 10 km in de kaasstad Gouda eindigde Sanne Torfs knap 4de in een pr van 30.21.35. Timothy Van Loon was 10de in 30.42.46 en haalde niet de limiet voor het WK juniors.
Maar ook op de straat werd er gelopen: Hans Janssens was 3de in Knokke en blijft leider in het Partena straten circuit en Bart Verschoren eindige 4de in de HM van Tongeren bij het Fl. wegcircuit. Op 2 mei kwam Jan Blockx aan de start bij de Congoloop te Beveren en eindigde 4de en was daarmee ver uit de beste master.