De laatse loodjes..

Het zomerseizoen loopt op zijn laatste benen, maar…

Onze jeugd liet goede prestatie optekenen op het Nationaal jeugdcriteruim te Nijvel en hebben de Coopertesten ook al achter de rug. Master Vladimir Tontchinski is in grote form en liep een nieuw masters clubrecord op de marathon en pakte ook nog vlug de Vlaamse titel 1500m mee. Speerwerper Vincent Van den Bosch gaat eerstdaags nog op zoek naar het clubrecord en Hans Janssens gaat zijn echt marathon debuut maken op 12 okt. te Eindhoven en dan heeft Loic Hélin de Ironman van Hawaii al acher de rug (is momenteel al in Moloka’i, het eiland van Pater Damiaan)

En bij de crossers begint het te kriebelen, Mario Van Waeyenberge trekt voor enkele weken naar St. Moritz om het crossseizoen voor te bereiden. Een belangrijk seizoen want het EK is in Brussel.

Lore Belis, Jente Joly, Sanne Torfs en Dieter Vanstreels gaan op stageweekend met het crossteam in Hofstade, waar onze trainers Marc Nevens en André Boonen de stage leiden.