Crossseizoen voorbij, de stages komen er aan

Met 56 crossoverwinningen sluiten de Duffelse atleten het crossseizoen af !!!!
Vladimir Tontchinski was de beste master M40 bij het BK in Grobbendonk, maar mocht als Wit Rus niet op het poduim. Trainer Marc Nevens gaat als bondsbegeleider nog naar het WK veldlopen in Jordanië met onze gastatlete Jana Van Wabeke.
Er volgt nu een relatieve rustperiode, waarna voor een aantal atleten de limietenjacht ingezet wordt, voor anderen een provinciale titel of zelfs meer.
Er zijn er die op stage vertrekken: Mario Van Waeyenberge voor 4 weken naar Zuid-Afrika en dan 2 weken Monte Gordo. Speerwerper Vincent Van den Bosch naar Spanje. Trainer Peter De Roovere met een 3-tal atleten naar Monte Gordo in de paasvakantie. André Boonen met zijn groep lopen stage in eigen Duffel en omgeving.