Sneeuwcross

Er was heel wat glijwerk nodig om ter plaatse te geraken om nog niet van lopen te spreken.
De IAAF cross van Brussel en crosscup werd deze maal geen Afrikaans feest.
Sanne Torfs eindigde 18de en doet een uitstekende zaak voor het beloften klassement. In de korte cross was Mario Van Waeyenberge 8ste. De nu in Gent verblijvende atleet-student gaat er terug op vooruit.
Een niet fitte Hans Janssens startte niet en loopt zijn laatste cross van het seizoen in Ertvelde volgende zondag, maandag volgt een operatie aan de grote teen en een revalitatie van enkele maanden. Nadien een EK marathon voorbereiding als alles normaal verloopt.
En in de Lillese bergen werd ook nog geschoven en gelopen… Jenthé Adriaens won bij de scholieren en Tessa Dennis bij de juniors.
Volgende afspraak voor onze toppers in Ertvelde.