Valentijnatletiek

Duffelse atleten op diverse plaatsen aan de start!!!
Gent-indoor:
een nieuw clubrecord alle catg.voor het jonge dames aflossingsteam 4x200m op de Belgische kampioenschappen. Ine Hugaerts, Jolien Leemans, Laura de Launoit en Lisse Leemans lieten 1.49.25 optekenen. Opmerkelijk vorige week was Lisse Leemans 3de op de prov. kampioenschappen cross…..
Schoorl, Nederland – wegwedstrijd:
een knappe 9de pl. voor Dieter Vanstreels die de 10km aflegde in 29.53!!!
Crosscup Hannuit:
net geen podium voor scholiere Sara Vande Velde als 4de, Jenthé Adriaens eindigde 9de. Mario Van Wayenberge 5de bij de korte cross en wat zeker verheugend is, de 12de plaats van Maarten Mortelmans na zijn ziekte.
Met een 22ste plaats was Sanne Torfs in de lange cross niet tevreden, maar blijft toch ruim aan de leiding in het beloften klassement.