Opmerkelijk BK cross te Oostende

Dat Sanne Torfs zijn beste wedstrijd uit zijn nog jonge leven liep daar is iedereen het over eens.
maar ook ‘s avonds bij de prijsuitreiking van de crosscup was het kassa-kassa. Winnaar bij de beloften en nog een 5de plaats algemeen en 3 bloemenruikers er bovenop…
Ook Mario Van Waeyenberge eindigde nog in de prijzen dankzij zijn 3de plaats in de korte cross maar hij was niet uitgenodigd om zijn prijs te komen halen, dat overkwam ook Dieter Vanstreels die een aandenken aan het EK cross moest komen halen maar daarvan niet op de hoogte was.
En er was ook in Oostende nog ander wel en wee… Onze trainers Marc Nevens en André Boonen mochten hun voeten zelfs 2 maal onder de tafel schuiven in de VIP…
1ste jaars cadet Arno Nackaerts behaalde brons en dit is als triatlon atleet niet mis. Voor 2de jaars Simon Denis was de koers één berg te ver, maar toch goed voor brons, 1ste jaars scholiere Sara Vande Velde liep weer op haar eentje naar zilver en heeft er weer een pracht winter opzitten.
Er was ook weer een interclub titel, deze maal voor onze juniors dames : Tessa Denis, Melanie Van Reeth en Freya Sergooris.