Werkdag van de club met record opkomst

Een 40-tal leden zijn komen opdagen op onze jaarlijkse werkdag. En zoveel volk was wel nodig.
Zowel de afstandslopers, kampers, spurtes,vrijetijdslopers en ook ouders staken een handje toe.
Want na de werken van de 2de fase was er heel wat te doen. Tot in de namiddag werd er doorgewerkt. Duffel ac bood zijn werkers een broodjesmaaltijd aan. Sportschepene Patrick Van Herck zag dat het goed was.
De blokhut en bijhorende kreeg een poetsbeurt, alsook het powerzaaltje. Nieuwe dolemiet werd aangebracht op de rondbaan, werp- en springstanden in orde gemaakt. Ook onze bergplaatsen werden herschikt en uitgerommeld. Er werd ook verder gewerkt aan het nieuwe wedstrijdsecretariaat en dat zal ook nog zo zijn de komende weken.
Nadien gaf Jozef Kahan nog een druk bijgewoonde loopscholing, die zeker voor herhaling vatbaar is.