Stage St Moritz 12-25 juli

Ook zonnig maar wel een aangenamer klimaat dan in ons Belgenland. Maandag 12/07 in de late namiddag een eerste training afgewerkt en dat is aanpassen aan de hoogte (1800m), zowel voor Maarten Mortelmans als de coach die meefietst. Jana Van Wabeke, na haar operatie nog niet aan lopen toe, houdt het bij fietsen en aquajoggen en doet dat met haar bekende inzet.
Wij hebben ook nog een wielrenner bij: Stijn de tweelingbroer van Maarten. Stijn heeft al een groep profrenners gevonden om mee te trainen. Selien De Schryder, die dinsdagavond in Naimette nog een goede steeple liep (PR) heeft ons woensdagavond vervoegd met haar vriend Niels Heyse. Wij verblijven in Hotel Stahlbad, de pleisterplaats van de CM waar Marco Maertens kok is en voor ons eten zorgt. Vanmorgen heeft hij mee een pittige duurloop gedaan van St Moritz naar Ponteresina en terug met veel fikse hellingen