Terug thuis

Terug van St Moritz, waar de weermaker ons goed gezind was en waar onze groep die bestond uit Maarten Mortelmans en broer wielrenner Stijn die we wel van de Bernina zijn moeten gaan halen na 7 uren training met de profs, steepleloopster Selien De Schryder en vriend Niels Heyse (duathlon). Ook onze kok van het hotel Marco Maerten pikte af en toe en training mee. Later kwam er ene Jery Van den Eede, een gekende slijkloper van een 10-tal jaren geleden die voor de leute zorgde en Stijn Fincoen en zijn vriendin Charlotte Vandewalle bij.
Goed nieuws vanuit St Moritz is dat Dieter Vanstreels al terug een uurtje kan lopen zonder problemen. Ook Jana Van Wabeke, nog niet aan lopen toe, trainde een 4 à 5 uren tal uren per dag alternatief.
Ook Paul Thys is ook nog komen opdagen.. maar aan start to run hebben wij niet meegedaan.