Ekiden te Brussel

Opnieuw een Belgische titel voor het Duffelse mannen team.
Na de 4 x 1500m titel nu winst bij de Ekiden.
Maarten Mortemans, Sanne Torfs, Jente Joly, Mario Van Waeyenberge,Jens De Roovere en slotloper Bart Verschoren zorgden er voor dat de Duffelse kleuren op het hoogste schavotje kwamen in het Koning Boudewijn stadion.
Voor Duffel ac een denderend einde atletiekjaar en een visitekaartje voor de Duffelse Sporttrofee.
Ook een prachig afscheid van Bart Verschoren die nu lid wordt van Dilbeek in de buurt van zijn nieuwe woonplaats. Hij heeft bij Duffel een opmerkelijke erelijst bijeengelopen. Begonnen als trainingsmaatje van Anja Smolders en uitgegroeid tot een volwwaardig atleet die alle jaren zijn titeltje wel meepakte en ook steeds beschikbaar was voor de club. Bedankt Bart.