Crosscup Hulshout

De eerste crossoverwinning voor Duffel ac in 2011 werd behaald door minieme Sofie Van de Velde terwijl broer Tim 2de was bij de pupillen. Ook een 2de plaats voor cadet Arno Nackaerts die alleen de BK moest laten voorgaan. Op de 4de plaats Antonio Hernaert en dat is ook al een triathlonatleet en nog niet zo bekend in onze club. En 3de plaatsen waren er voor benjamin Hana Van den Bulck en scholiere Jenthé Adriaens. Dus heel wat Duffels volk op het podium !!!
Een niet fitte Sanne Torfs was 11de en 4de Belg en was daar best tevreden mee.
Hij krijgt stilaan uitzicht op een goed eindklassement.
Volgende zaterdag is er Goes met een bomvolle dubbeldekker en een sliert auto’s er naar toe.
Na inschrijven kan ter plaatse.
En zaterdag is het PK indoor te Gent. Wie zorgt voor de eerste titel ?????