Op alle fronten aanwezig

Een druk weekend!!!!
Zaterdag trotseerden onze werpers het winterweer en namen deel aan de werpersmeeting van Burcht en onze sprinters zochten de warmte op van de indoorhal te Gent waar Ine Hugaerts de beste scholiere was op de 200m en met 26.11 een Duffelse top 4 aller tijden liep.
Een 20-tal Duffelse atleten en begeleiders reisden al af naar Diekirch voor de Eurocross van zondag.
Te Diekirch werden niet minder dan 4 overwinningen behaald. Een eerste crossoverwinning voor Gaëtane Neyrinck die zowat de revelatie aan het worden is. Winst ook voor Arno Nackaerts terug in orde voor het BK. Het zegevierende wederoptreden van Sara Vande Velde na kwetsuur en Jonathan Van Winkel die van week tot week verbetert en die de juniorswedstrijd won.
Maar ook bij de crosscup te Dour hoopvolle prestaties met een 5de pl. van Mario Van Waeyenberge en een 11de van Maarten Mortelmans in de korte cross en een 6de pl. van Sanne Torfs in de lange cross.
In Essen een 2de seizoensoverwinning voor scholiere Sarah Andries en nog een hoop ereplaatsen van onze jeugd.