Veldlopen

Kjell De Hondt behaalde in Kessel bij de Pallietercross zijn eerste overwinning in Duffel shirt en met Jente Joly op de 2de plaats zorgden zij voor een dubbel. Winst ook voor scholiere Sarah Andries, die de laatste weken in goede doen is.

In Lokeren eindigde Jens De Roovere 5de in de korte cross.

Bij de crosscup in Hannuit een knappe 4de plaats van Mario Van Waeyenberge in de korte cross en die was daar best tevreden mee, alsook met zijn geslaagde examens voor kleuterleider waar hij nu 1 jaar opzitten heeft.
Helemaal niet tevreden was Sanne Torfs in de lange cross waar hij als 10de Belg eindigde (18de in totaal).
In het Nederlandse Schoorl bij een sterk bezette 10km op de weg eindigde Dieter Vanstreels 20ste, dit na een week sukkelen met de achillespees en onmiddellijk na zijn examens.