Bk cross te Oostende

Het was zeker ons beste kampioenschap niet, maar dat lag in de lijn van de verwachtingen. Het was wel het kampioenschap van broer en zus Van de Velde met zilver voor pupil Tim en brons voor minieme Sofie. Ook brons voor scholiere Sara Vande Velde die terug is na kwetsuur. Een verassende interclubtitel bij de scholieren meisjes met Sarah Andries, Lisse Leemans, Sara Vande Velde en Jenthé Adriaens. Toch waren er hoopvolle uitslagen met talrijke top 10 plaatsen. Mario Van Wayenberge in de korte cross (4de) moest de 3de plaats in de laatste meters prijsgeven, maar liep toch een prachtkoers. Recht van de skipiste en als 6de eindigen dat deed junior Johan Van Winkel. Opmerkelijk ook de knappe 10de pl. van senior Kjell De Hondt. Als 7de Belg Sanne Torfs die hiermee als 5de eindigt in de eindstand van de crosscup. Onze mannen seniorenploeg met interclubplannen gestart – met de zelfs speciaal uit Enschede overkomen Roy Van Son (40ste) – werd geplaagd door opgaven. Andere toptien plaatsen waren er voor cad. Gaétane Neyrinck (9de), die heel wat vooruitgang maakte deze winter. Arno Nackaerts bij de cad. als 7de en scholier Simon Denis als 8ste haalde deze maal het podium niet. Een heel knappe 5de plaats was er ook voor onze benjamins meisjes bij de aflossing.