Terug online

Mijn computer had zijn kuren, maar dat is nu opgelost. Vorige zaterdag (26/03)werd de uitbouw van de blokhut rechtgezet en vandaag (02/04) op de dag der atleten of beter, de werkdag van de club, heeft het al een kleurtje gekregen, nu de pannen er nog op en klaar is kees. Gelopen werd er ook nog in het Nederlandse Zandvoort (27/03), bij een 12 km straat en strandloop met 10.000 deelnemers eindigden 3 Duffelse atleten binnen de eerste 10. Kjell De Hondt 5de, Dieter Vanstreels 7de en Mario Van Wayenberge 10de. Bij de sterk bezette halve marathon in Venlo (27/03) eindigde Sanne Torfs 14de en bleef netjes onder de 1u06. Werkdag: niet minder dan 30 leden (bestuursleden, atleten en sympatisanten) brachten vandaag (02/03) het atletiekterrein en bijhorende in orde voor het komende zomerseizoen. Ook werd voortgewerkt aan de blokhut. Alles ziet er netjes uit. Dank aan al onze vrijwilligers!!!