B-meeting Oudenaarde en Rijsbergen

Eens te meer een storende wind en ook nog frisjes erbij. Maarten Mortelmans liep de laatste 2 ronden van de 2000m solo naar winst in een pr van 5.31.35 en was daar best tevreden mee. Opmerkelijk was dat Maarten bijna niet in aanmerking kwam voor de A-reeks… een groot aantal atleten schreven weer in met tijden die zij voorheen niet gelopen hadden.
Wie niet in Oudenaarde geraakte was Jente Joly, hij kreeg onderweg met zijn auto een klapband die gelukkig goed afliep… maar zijn auto diende wel getakeld te worden.
Sanne Torfs eindigde knap 2de in het Nederlandse Rijsbergen en moest maar 11 sec. prijsgeven in de 10km lange stratenloop op de Nederlandse marathonkampioen Koen Raeymakers. Meteen stellen wij ons de vraag of Sanne de plaatsvervanger gaat worden van Hans Janssens in het Nederlandse stratencircuit….