Rustperiode zogezegd

Wat een druk weekend!!! en dat in de zogezegde rustperiode.
Te Nijvel waar de Beste Belgische benj., pup. en miniemen op de afspraak waren werd 1 maal zilver en ook 1 maal brons behaald en ook werden nog 2 nieuwe clubrecords genoteerd. Zie blog Ilse.
Op onze eigen fundag kwamen 85 deelnemers opdagen en ook de weermaker was ons goed gezind zodat het een prachtige voormiddag werd, die werd afgesloten met heerlijke pannenkoeken… Dank aan alle medewerkers is zeker op zijn plaats!!!! Misschien volgend jaar er een familiedag van maken?????
En in Leuven was er de eerste bijeenkomst van het Vlaams crossteam onder leiding van onder meer onze coach werkten Duffelse atleten Sara Vande Velde, Arno Nackaerts en Jonathan Van Winkel (ook nog opgemerkt met zijn tractor in de ballonekensstoet) een training af in Herverleese bossen. Zij zullen ook met de Belgische ploeg aantreden in de crosscup van Mol.
Maar de stunt van het weekend kwam van onze Wit-Russche atleet Vladimir Tontchinski.
Zie in een ander blog opmerkelijk.