Geslaagd clubfeest 08-10

Het clubfeest, dat in een ander kleedje gestoken werd, met een voorprogramma voor de jeugd heeft aangeslagen en er was onmiddellijk ambiance. Onze jeugd atleten die zich rangschikten voor de topper kregen een mooie fleece aangeboden (sponsoring van fietsen Van de Velde). Zij zullen zeker opvallen op de komende crossen. Kortom wanneer het buffet begon zat er de sfeer al goed in. En dat is de hele avond zo geweest. De huldigingen en het uitdelen van de premies, gevolgd door de verkiezingen van de sympathiekste atleten, was weer het hoogtepunt van de avond. Noa Wijns en Lode Peeters werden uitgeroepen tot sympathieksten bij de jeugd. Zij hadden het vooral moeilijk om mee de dans te openen…
Bij de groten waren het Naomi GBengo en Stein Van Es die voor de verrassing zorgden en zij konden wel dansen.
Wij zijn overtuigd dat met deze formule het volgend jaar “vollen” bak zal worden op ons clubfeest.
Dank aan iedereen die meewerkten aan dit geslaagd clubfeest, dank ook aan de dagsponsors van het clubfeest!!!!