Roeselare-Tilburg-Zele

Het was een superdruk weekend met Tilburg, de crosscup en de selectiewedstrijd van Roeselare als belangrijkste wedstrijden. Onze jeugd genoot zaterdag te Tilburg (zie verslag elders) van een prachtige organisatie en zondag bij het open NK eindigde scholier Simon Denis 6de en als 1e Belg bleef hij de topsportschool atleten netjes voor. Een knappe 13de plaats in heel sterk bezette wedstrijd van Kjell De Hondt, maar in de laatste honderd meter verzwikte hij zijn voet en kon er nadien niet meer op steunen, zodat hij zelfs ‘s avonds naar de spoed moest waar gelukkig geen breuk werd vastgesteld. Het is nu bang afwachten hoe het verder gaat verlopen. Zeker is dat hij een tijd out is.
Crosscup Roeselare: Voor het eerst in vele jaren geen Duffelse atleet op het EK cross. Jonthan Van Winkel als 8ste junior kwam er nog het kortste bij. Wel zal de coach erbij zijn als begeleider van de Belgische ploeg….
Maar dan de positieve noot: in Zele liep scholier Jonas Maselis voor het eerts in Duffel shirt en won!!!!!