Wallenloop Goes

We waren met een hondertal atleten en supporters aanwezig op de Wallenloop in Goes. Café Baarends waar wij altijd goed ontvangen worden ( lekkere erwtensoep) was al vlug een “Duffels” café.
Maar rondom de Wallen traden de Duffelse atleten ook op het voorplan, niet minder 10 maal het hoogste schavotje, 4 maal zilver en 7 maal brons zodat een karrevracht bloemen richting Duffel ging. De eerste overwinning van het jaar was voor Caro Verbergt bij de meisjes pupillen C/B, zij kreeg navolging van Jente Vanden Bosch bij de jongens. Winst ook van Jetse Peeters
bij de meisjes pupillen A2, Aline Delbaen (meisjes D) en Tim Van de Velde (jongens D). Bij de groten wonnen: Giovanna Feys bij de jongens C, Gaëtane Neyrinck bij de meisjes B, Arno Nackaerts bij de jongens en Sara Vande Velde bij de meisjes A. De Wallenloop bij de mannen werd gewonnen door Maarten Mortelmans, na een solotocht schrijft hij zijn naam op de toch al Duffels getinte erelijst.
Na de wedstrijden trokken de meesten de binnenstad van Goes in, gingen op de shopping toer en een pannenkoek kon er ook bij…..
Kortom voor herhaling vatbaar.