SVS en Kids day

Woensdagnamiddag was er de jaarlijkse atletiekmeeting van SVS (basisschool) en daar kwamen dit jaar minder deelnemers opdagen dan de vorige jaren. Wellicht te wijten aan het slechte weer van de vorige dagen en het lang weekend dat er aankwam. Het vermelden waard is zeker de al jaren goede samenwerking met de mensen van SVS Antwerpen zodat alles vlot verloopt.
Donderdagvoormiddag stond er onze Kids Day op het programma en meer dan honderd deelnemers kwamen opdagen. Koen Leemans, als promotor en Ilse Wilms met haar jeugdtrainers, aangevuld met de atletengroep van Marc Nevens als medewerkers zorgden voor een prachtige organisatie. De pannenkoekenbakkers moesten zich reppen!!!!! Dank aan alle medewerkers.
Dat was meteen onze laatste organisatie van de zomerseizoen , eigenlijk voor dat de zomer begonnen is….
Het is nu uitkijken hoe eerstdaags onze kleedkamers van de aardbol gaan verdwijnen en zal plaats maken voor een nieuwe sporthal.