Roy Van Son naar Zwitserland

Onze Hollander in Duffel shirt zoals de microman van Tilburg, Frans Heffels, het zo mooi zegt gaat verhuizen.
Maar daar is toch wel wat over te zeggen, een 10-tal jaren geleden werd hij lid van Duffel toen  hij op de Avenue Louise woonde in Brussel (de betere coté van Brussel  als je de huurprijzen weet). Nadien een om- zwerming voor zijn werk over heel de wereld en dan een tijdje Breda, vervolgens Enschede en werken in… Duitsland. Bij één van zijn werkvergaderingen ontmoette hij een Parijse schone (ex baan wielrenster) met als gevolg wekelijkse trips naar Parijs. Maar zij verhuisde naar Zurich, met als resultaat voor  Roy: wekelijkse verplaatsingen naar Zurich ……
Daarom vestigt  hij zich ook per 1 september in Zurich (waar hij nieuw werk heeft gevonden) op enkele honderden meters van een atletiekbaan….wat dacht u anders. Wellicht treed hij de komende weken nog eens aan in de Duffelse kleuren (B-meeting Lyra?) en komt hij nog eens langs in Duffel. De koffie staat alvast klaar zoals ze dat in Holland zo mooi zeggen!!!!!!!
Aan Roy en zijn vriendin wensen wij het allerbeste in Zwitserland.