Schoolsportdagen

Weer een drukke week achter de rug: vorige zaterdag een geslaagde scholencross en nadien hebben wij voor de receptie gezorgd van de eerste steenlegging van de nieuwe sporthal.  Dinsdag, de schoolsportdag van het 1ste middelbaar van St. Norbertus en waar trainer Koen Leemans recht van een nachtshift een ganse dag paraat was samen met Coralie en echtgenoot…..  Donderdag, sportdag van GTID, waar een Olympische zevenkamp werd afgewerkt, was ik ook weer een ganse dag in de weer. Beide dagen waren ook meevallers en kregen wij van de scholen een dikke merci!!!!! Wij mogen wel zeggen dat Duffel ac heel wat doet voor de Duffelse gemeenschap.
En aan diegenen die eerstdaags hun verkiezingscampagne afronden (alsook aan de gemeentelijke sportdienst)  zou ik willen meegeven promoot de SCHOOLSPORT want onze schoolgaande jeugd heeft dringend beweging nodig… en deze raad komt van iemand die geen politieker is maar 50 jaar al rondloopt op het Duffelse  sportcentrum !!!!!