De afsluiter van het zomerseizoen

Op de kampenmeeting van St. Niklaas nog maar eens een clubrecord van Jens Goovaerts bij het hamerslingeren (40m05) en dat was dan ook een afsluiter van zijn scholierentijdperk en een heel knap atletiekjaar met 2 Belgische titels (indoor en outdoor) een 3-tal Vlaamse titels (indoor en outdoor) alsook een 4-tal provinciale titels (indoor en outdoor) en 12 clubrecord verbeteringen alsook 1 provinciaal record indoor kogel.
Hij zal zeker een geducht kandidaat worden voor de Duffels sporttrofee bij de jeugd.
Wij zijn al benieuwd naar zijn optreden bij de juniors en seniors volgend atletiekjaar!!!!! en hoe het verder zal verlopen met zijn hobby… duivenmelker.
Op de lijst van het voorbije jaar van de clubrecord verbeteringen komt de naam van Jolien Leemans 11 maal voor en moest zij maar nipt onderdoen.  Ook voor haar zijn wij benieuwd naar het volgend jaar, het is niet evident studie geneeskunde en atletiek te combineren.

Totaal van het aantal clubrecord verbeteringen =  43. Hopelijk niet hier of daar ééntje gemist..
Voor de erelijst van het voorbije jaar kan je terecht op www.duff.be, de clubrecord verbeteringen volgen later.