Druk

Woensdag ( 24 okt) had de voorlopig laatste steepletraining van de Val plaats te Betekom. 3 Duffelse atleten (plus1atlete) waren present. Sofie Van de Velde en Elise Duthoo zijn bijna op alle trainingen aanwezig geweest en nu ook is Arno Nackaerts voor de eerste maal mee gaan trainen en ook onze plus 1 en dat is Marija de Macedonische vriendin van Jente Joly die eerstdaags lid wordt van Duffel ac.
Dit alles onder deskundige leiding van Paul Thys en William Van Dijck .
Hopelijk zet de Val de steepletraining verder in de toekomst en ook andere regio’s zijn vragende partij.

Volgende zondag clubverplaatsing naar de cross van Bonheiden, waar een sliert jongeren voor het eerst gaan deelnemen aan een veldloop. Wie er ook zal  zijn is Brecht Bertels die in duel gaat met Bonheidense juniors, bij de meisjes crosscup leidster bij de juniors Sara Van de Vel.


Goed nieuws komt er van onze blokhut: de technische dienst van de gemeente sloot de spot en ander lichten aan onder de blokhut. Dank hiervoor aan de gemeente.