Midweeknieuws

Vandaag heelkundige ingreep (hart) bij Mario Van Waeyenberge die hoopt dan verlost te zijn van zijn hart-ritme stoornis.   Zopas verneem ik dat Mario slecht reageerde op de verdoving en de operatie werd stilgelegd, morgen nieuwe poging.
Ook trainer Marc Nevens die borstkanker overwon!!!!!! gaat naar het ziekenhuis vandaag om zijn poortcatheter te laten verwijderen. Te vermelden ook is dat Marc zich inzet en “Start to run” geeft aan borstkankerpatiënten van het ziekenhuis in Duffel.

Het crossseizoen start zondag al  met de crosscup aflossingen op een moment dat er nog kampenmeetings zijn.
Duffel ac zal op de Blaarmeersen in Gent deelnemen met meer dan 20 teams.
Wie er niet meer bij zal zijn is Kjell De Hondt die van club veranderd is en voor Leuven (waar hij is gaan wonen) gaat uitkomen. Langs deze weg bedanken wij hem ook voor zijn inzet bij Duffel ac.
De nieuwkomers Sara Van de Vel en Brecht Bertels lopen voor het eerst in Duffel shirt en bijna al onze gevestigde waarden zullen starten .

Wie ook Duffel verlaat is speerwerper Vincent Van den Bosch die naar Brabo trekt en scheep gaat met een nieuwe trainer. Wij wensen hem in zijn nieuwe club een vervolg van zijn Duffelse inzet.

Onze 60° GP van Duffel zal een feesteditie worden op 18 nov. en de voorbereiding is al volop bezig.
Met FC is er een akkoord om de Stip te gebruiken voor de receptie. Maar ook de atletenroom blijft in gebruik voor de jury, medewerkers en genodigde atleten.
De Ieren van St Fintans HS zullen er weer zijn (jongens) en er is heel wat Nederlandse belangstelling. Kijk naar www.duff.be voor info.

2013: 4 mei BK 10.000m te Duffel. Daar het dat weekend jeugdtoernooi van FC is diende overlegd te worden met  FC dat afgerond werd met een oplossing. Een andere oplossing zou zijn: uitwijken naar Lier….