VAT en clubfeest

Het werd zaterdag een hectische dag met de jaarlijkse VAT dag in Leuven,  met een Duffelse voorzitter en toch nog 5 andere Duffelse trainers die aanwezig waren. Na het einde van de scholingsdag vliegensvlug naar het clubfeest in Duffel, waar onze allerjongsten al aan een spetterend feest begonnen waren.
Zij liepen over onze “bakvissen” heen en dat zelfs tot in late uurtjes….
De jaarlijkse huldigingen met sportschepen Patrik Van Herck  en onze voorzitter zetten onze kampioenen in de bloemen en de euro’s. Mister clubrecord Jens Goovaerts, die in de namiddag het PK hamerslingeren won met nog maar eens nieuw clubrecord , was de meest gelauwerde! Onze schatbewaarder Raymond Van Herck en zijn kersverse vrouwzij huwden enkele weken geleden stiekem in Canada, kregen bloemen en een geschenk aangeboden van de raad van bestuur van de club. Raymond Van Herck die in vroegere jaren bij de anders validen een Europese titel behaalde (discus) en ook deelnam aan de Paralympics in Barcelona werd er zowaar emotioneel van bedankte met dat Duffel AC een club is met een hart”, wat onthaald werd op een daverend applaus.
Voor het eerst werd ook de love story  van het jaar voorgesteld en dat waren de berglopers Jente Joly en zijn Macedonische vriendin Marija.
De verkiezingen van de sympathieksten brengt altijd veel animo mee en dat was nu ook weer het geval.
Bij de jeugd haalden Anke Van Camp en Tim van de Velde het en ja wij mogen gerust stellen dat het een knap koppeltje is. Bij de groten was trainster Ilse Wilms wellicht weer gaan stemmen ronselen bij haar jeugdige atleten en was zij weer de sympatiekste samen met ondergetekende die geen stemmen gaan ronselen heeft … Vast staat dat de trainers in Duffel wel geliefd zijn, als wij de uitslag bekijken.
En wie er volgend jaar wil bij zijn, zal zich tijdig moeten inschrijven, nu waren er al 180 personen… en de max is 200. Zeker als je weet dat er de laatste weken een invasie geweest is van nieuwe jeugdige atleten.