Tilburg en Roeselare

Een superspannend druk weekend op komst. Zaterdag een hoogdag voor onze jeugd met een dubbeldekker naar de Warande voor de Nederlandse grootste cross! Een ware belevenis voor onze jeugd! Wij zijn benieuwd of de Zwarte Pieten er ook weer zullen zijn…
Na de jeugdwedstrijden is er om 15u30 het Nederlands kampioenschap masters met onze Roy Van Son en die kan rekenen op de massale Duffelse steun ( bellen en toeters meenemen). Hij mag wel niet in Duffel shirt lopen. Terugreis uit Tilburg dus na 16u.
Zondag neemt hij ook nog deel aan het NK bij de senioren, ook is er een kleine Duffelse delegatie junioren aan de start in het open NK cross.
Zondag selectiecross voor het EK in de crosscup van Roeselare. Sara Van de Vel en Brecht Bertels hopen op een goede uitslag bij de junioren, ook Dieter Vanstreels gaat voor een selectie, maar er is een grote “maar” bij hoe de selectie er zal uitzien. Bizar allemaal en dat is dan nog zachtjes uitgedrukt.
In de korte cross ( geen selectiewedstrijd ) met Maarten Mortelmans die een top vijf ranking beoogd en en bij de cadetten Laudon Liekens die na zijn 2de plaats in Mol evengoed wil doen.