Een rustig weekend

Vandaag naar de uitreiking van de Gouden Spike in Gent samen met onze voorzitter.
Benieuwd naar de sfeer aldaar nadat deze week de “vuile was” van de technische directie in het Nieuwsblad verscheen….. Hopelijk krijgen de juiste atleten wat ze verdienen. In het verleden heb ik op het Brusselse stadhuis zilveren spikes onder de stoelen zien vliegen….
Zondag trekken wij naar de cross van Boechout ook al aan de 59ste editie toe en waar Paul Thys en zijn familie de inrichters zijn. Onze middelbare studenten zullen er wel niet zijn en bereiden de examens voor. Onze allerjongsten zijn er wel.

In een prettige sfeer zaterdagavond kwamen de diverse uitgereikte Spikes in de juiste handen. Aan Tia en Hans een gouden proficiat !!!
Opgemerkt dat er meer Frans aan bod kwam dan voorheen op het Brusselse stadhuis….