Laatste uitslagen van 2012

Junior Jens Goovaerts won te Gent (29/12) het kogelstoten met 14m21 (6kg) en dat is een verbetering van zijn eigen clubrecord ondanks hij maar één geldige poging heeft laten optekenen. Zijn zus Heike (cadet), voor het eerst in Duffel shirt, kwam tot 9m98 bij het kogelstoten .

Cross Ertvelde (30/12): Arno Nackaerts won de scholieren wedstrijd en is terug na kwetsuur, junior Jonas Maselis eindigde knap 4de bij zijn eerste cross van het seizoen en na maandenlang out te hebben geweest en dat is goed nieuws voor ons juniorsteam  voor de interclubs op het pk en bk. Ereplaats (6de) voor senior Maarten de Nijs die inmiddels terug gaan studeren is in Gent.

Eindejaarscorrida van Leuven (30/12): Timothy Van Loon is terug in running, voormalig bk bij de scholieren (3000m) is al enkele tijd terug aan het trainen bij de groep van Peter De Roovere en eindigde bij de 8km loop als 22ste….

Int. Sylvestercross van Soest (31/12)
Goede prestatie van Dieter Vanstreels die knap 7de eindigde in de lange cross. Maarten Mortelmans 
was 9de in de korte cross. Laudon Liekens 7de bij de jongens C en Elise Duthoo was 19de bij de meisjes C.
En dat was dan de afsluiter van 2012.

Geniet van een prettige en pittige eindejaarsavond en van een spetterend begin 2013.

Niet  vergeten de nieuwjaarstraining om 10u30… de cava staat al koud !!!!!!!!