Vl. kamp.indoor- Crosscup- Eurocross – Ekeren

Jolien Leemans zorgde op de Vlaamse kampioenschappen voor de stunt en met een sprong van 5m91 behaalde zij zilver en zorgde zij voor de beste TOP 5 prestatie en ook een juniors en alle catg. clubrecord. Ook haar 60m in 7.91 was goed voor een juniors clubrecord. Op de 400m liep ook Ine Hugaerts een nieuw clubrecord juniors. Zie uitgebreid verlag op recente nieuwtjes.
Balans van deze kampioenschappen: goud voor snelwandelaarster Liesbet De Smet en zilver voor Jolien Leemans.
Indoormeeting Hoboken : voor de eerste maal op een atletiek meeting en voor de eerste maal een 60m lopen met als resultaaat 7.74 dat deed cadet Patrick Pecze…Een ondekking van de Sint Norbertus sportdag en wonende te Lint en van Hongaarse afkomst.


Onze crossers traden aan op 3 fronten.

Crosscup Hannuit met Sara Van de Vel en Brecht Bertels bij de juniors op nr 2. Jonas Maselis terug na kwetsuur  knap op de 5de pl. In de korte cross eindigde Maarten Mortelmans ook als 5de, wat goed is voor zijn algemeen klassement en dat ook zo is voor Sara en Brecht.


Eurocross Diekirch: overwinningen van Laudon Liekens en Arno Nackaerts en nog andere ereplaatsen voor onze Duffelse atleten. Op de 12 km lange trail haalde Jente Joly het podium als 3de.

Cross Ekeren: 2 overwinningen zodat onze winterse teller nu al op 30 overwinningen staat .Het waren onze veel winnaars Emma Vandeghinste en Tim Van de Velde die op het hoogste podium stonden. Zie blog Ilse. Opgemerkte 3de pl. van Mitchel Van der Steen in de lange cross.

Volgende zondag PK cross te Borsbeek.