Wallenloop Goes en Pk indoor Gent

Onze verplaatsing naar de Wallenloop werd afgesloten met 11 Duffelse overwinningen en een sliert podium-plaatsen.
Voor de jeugd zie de blog van Ilse. 
Het hoofdnummer bij de mannen was een Duffelse aangelegenheid met winst voor een in goede doen zijnde Dieter Vanstreels. Als 2de en 1ste master Manu Loverie die voor het eerst meereisde en van het Duffelse clubleven genoot. Ook een goede prestatie van Marco Maerten die als 2de master eindigde.
Arno Nackaerts trad aan als junior en eindigde 6de in de totaalstand, Simon Denis, aan wederoptreden toe, als 9de. Beiden mochten op het junior podium evenals Toon Blomaerts als 3de junior.
TV Zeeland maakte een reportage van de Wallenloop en van de Duffelse invasie met talrijke intervieuws.
Na de wedstrijden werden  meegereisde supporters en atleten geseind in de binnenstad die op koopjesjacht waren. Sommigen met de bankkaart van mama…… Ook “smulpapen” lieten het niet aan hun hart komen.
Kortom een geslaagde clubverplaatsing.!!!!

PK indoor.
In Goes raakte met berichtjes de goede uitslagen bekend. De verrassing was de 60m winst van scholiere Laura De Launoit en bekijk de foto (elders) van haar vreugde na het overschrijden van de eindmeet. Maar ook de andere uitslagen mogen gezien worden: 4 titels en 3 clubrecords !!!!
Zie een uitgebreid verslag van onze webmaster die alles op de voet heeft gevolgd via live uitslagen (recente nieuwtjes).

Grimbergen.
Daags na zijn winst in Goes won master Manu Loverie nu ook te Grimbergen en bleef daar ook de juniors netjes voor en zorgde zo voor de eerste cross overwinning van 2013. Bij de korte cross eindigde Jens De Roovere 7de.

Een denderende start van het jaar 2013!!!!!!!!!!!!!