Geen titels maar wel eremetaal

Bk indoor: zoals verwacht zilver voor snelwandelaarster Liesbet De Smet en  brons voor verspringster Jolien Leemans (5m82). In de reeksen van de 60 m liep zij 7.88 en dat is goed voor een nieuw clubrecord juniors.
Voor een dubbel clubrecord (juniors en alle catg.) zorgde Ine Hugaerts op de 200m die zij aflegde in 25.16 en dat is zelfs sneller dan outdoor en goed voor de TOP 1 prestatie. In de finale eindigde zij 4de.
Trainer Jelle Van Bogaert zal zeker vanuit zijn werkoord in Zweden alles online gevolgd hebben en met de uitslagen best tevreden zijn.
Voor een uitgebreid verslag zie recente nieuwtjes van onze webmaster.

Vlaams kampioenschap cross te Hulshout: zilver voor Sara Van de Velde bij de juniors en een 5de plaats voor SaraVan de Vel.
Brons voor 2de jaars scholier Arno Nackaerts na een week van ongemakken en ook brons voor junior Brecht Bertels. Cadet Laudon Liekens eindigde net naast het podium met een 4de plaats.
Bij de voorwedstrijden een knappe 2de pl. van Yeabsera Van den Bulck. Een 20 tal “Duffelse sterren van morgen” traden aan .

De komende weken komen er de kampioenschappen aan, met onze indoor atleten zit het goed. Bij sommigen van onze crossers is er nog werk aan de winkel…. Hopelijk blijft iedereen gespaard van ziekte en kwetsuren.