PK cross te Borsbeek

Ondanks de ziekenboeg toch nog 4 titels. Niet minder dan 89 Duffelse atleten op de uitslag waarvan 62 jeugdatleten (van benj. tot en met min.).
Wij moesten tot in de namiddag wachten om de eerste titel te noteren. Arno Nackaerts was de beste bij de scholieren en liet een sterke indruk. Bij de juniors het duel van de Sara’s met op 1 Sara Van de Vel en op 2 de Sara Vandevelde… Master Manu Loverie liep ook al de juniors op afstand of beter gezegd naar huis.
En de korte cross werd gewonnen door Brecht Bertels met panache, dat het beste laat verhopen voor de zomer. Verrassende 3de plaats bij de seniors van Stein Van Es en dit in barre weersomstandigheden. Het tentje kwam dus goed van pas. Dank aan diegenen die hiervoor zorgden.
Er werden ook 3 interclubrangschikkingen gewonnen: de benjamins en miniemen jongens en de juniors dames.