Winterse omstandigheden

Zaterdag  te Zwijndrecht-Burcht bij een koude noordoostenwind en een gevoelstemperatuur van onder het vriespunt was het geen pretje om aan een outdoor werpers meeting deel te nemen.
Cad. Heike Goovaerts ( zus van…..) was de beste Duffelse vertegenwoordigster, bij het kogelstoten haalde zij 10m21 en dat was verder dan haar beste indoor prestatie.

Onze crossers traden ook zondag aan in winterse omstandigheden.
Maar de koude en sneeuw kon bij de crosscup in Dour Sara Van de Vel niet deren. Zij won bij de juniors en is nu ook leidster geworden. In de korte cross kwam Maarten Mortelmans al vroeg ten val en redde met een 7de plaats zijn klassement (4de in de totaalstand ). Brecht Bertels bleef afwezig met een voet kwetsuur, hopelijk geraakt hij nog fit tegen het BK.
Bij de cad. werd Laudon Liekens knap 3de.

Te Essen noteerden wij 3 overwinningen en een karrevracht podiumplaatsen: Emma Vanhoeck (benj), Emma Vandeghinste (pup) en Tim Van de Velde (min) wonnen bij de jeugd.

De stunt van de zondag kwam vanuit de schuur van Hoboken. Cad. Patrick Pecze verbetert zowaar het  23 jaar oude clubrecord van de 60m dat op naam stond van ene Patrick De Clerck (7.65). De nieuwe tijd is nu 7.62. Het is uitkijken naar zijn optreden op het BK van volgend weekend. Voorheen was hij voetballer bij FC Lint en is van Hongaarse afkomst.
Ook onze andere spurters lieten goede tijden en pr s noteren.