BK Cross Oostende-Stene

Een water en slijk cross zoals vanouds… geen pretje om een ganse dag aldaar door te brengen.

Voor uitgebreide verslagen zie de recente nieuwtjes en de blog van Ilse.
Ondanks de vele afmeldingen komen wij er nog goed uit. Onze allerjongsten haalden zowel bij meisjes (2de) als jongens het podium (3de), zij het bij sommigen met traantjes van de kou. Pupil Emma Vandeghinste  knap 2de en dan was het lang wachten tot de juniors dames waarbij de Sara’s zich in de kijker liepen. De kleinste Vande Velde haalde zilver en met een 5de plaats werd de grootste Van de Vel eindwinnares van de crosscup. Onze andere juniors Lisse Leemans en Anke Cammaert zorgden mee voor de Belgische interclubzege zodat er in 2014 mag deelgenomen worden aan de Europacup cross voor clubs. 
In de laatste wedstrijd van dag, de korte cross, een prachtige 7de pl. van Maarten Mortelmans zodat hij 3de werd in de eindrangschikking en ‘s avonds bij de prijsuitreikingen nog op het podium mocht zoals ook Sara Van deVel.
Een woordje van dank is zeker op zijn plaats aan al onze deelnemende atleten,begeleiders en supporters en zeker aan Tom Verlinden die na zijn wedstrijd nog zorgde dat het tentje terug in Duffel geraakte.