Op diverse fronten…Eerste zomerscubrecord

De fun- familiedag  gevolgd door de BBQ is een groot succes geworden.

De jeugdwerking van Duffel ac is zeker zijn gouden diploma waard. Een dikke proficiat is zeker op zijn plaats aan al diegenen die deze prachtige jeugddag verzorgden. Zie verslag op de blog van ILSE.


De 10 km van Mechelen: Manu Loverie eindigde knap 2de en was natuurlijk de beste master.

Dieter Vanstreels marathon debuut eindigde in Rotterdam na een 35 tal kms. Wind en ook de plotse warmte waren spelbrekers en ook meerdere toppers kwamen al zwalpend over de eindmeet.

Het hek is van de dam, het eerste clubrecord van het zomerseizoen is er: te Booischot stootte junior Jens Goovaerts de kogel 15m05 ver (6kg)!!!!! en dat is verder dan bij de indoor.

Voor het goede doel hebben wij ons zondagnamiddag ingezet en hebben voor de tijdsklok gezorgd bij de  loop voor “Charlotte”, een jong meisje dat na een skiongeval verlamd is geraakt. Ook een aantal atleten van onze club namen deel en droegen hun steentje bij.

En voor diegenen die het nog niet weten: na mijn schouder operatie ben ik na 6 weken verlost van het steunverband en wacht mij nu nog enkele maanden revalidatie, volgende week ga ik andere oorden opzoeken….