Een heel lang weekend

Hemelvaartdag:
Flanderscup te St.-Niklaas.
Jolien Leemans won het verspringen met een sprong van 5m80 en dat is een nieuw clubrecord juniors eneindelijk ook alle catg.. Zij nam ook deel aan de 100 m en haalde de finale.(12.48 in de reeksen en 12.51 in de finale)
Opmerkelijk: Arno Nackaerts werd ongevraagd in de A-reeks geplaatst (1.48 als eindtijd) en hield de aansluiting tot op 200m van het einde, maar moest dan de tol betalen (1.57.46). In St Niklaas leren zij het nooit…….. zij zijn het zwakke broertje van de Flanderscups.

Beker Van Vlaanderen:
Zaterdag treden onze dames alle catg. aan voor eigen volk. Behoud in 1ste landelijke is de opdracht.

Zondag komen onze mannen aan de beurt in Aartselaar met een heel vertimmerde ploeg (zieken en gekwetsten). Het behoud in 2de landelijke is dan ook de opdracht.

Zaterdag neemt onze jeugd deel aan het Antwerps criterium te EDEGEM.