Nijmegen en ander nieuws

Net niet voor junior Brecht Bertels in zijn jacht op het EK limiet.
Met 1.49.90 bleef hij net boven de EK limiet 800m  (wel een clubrecord juniors).  Meteen valt ook het doek over de EK deelname want Brecht stopt de limietenjacht en trekt volgende week op stage naar St. Moritz en hoopt daar na zijn voetblessure zijn trainingsachterstand op te halen.

Ook terug voorzichtig aan het trainen is Sara Van de Vel (ook al na een voetblessure) en dat is dan goed nieuws.
Goed nieuws ook dat Duffel ac in de nieuwe sporthal terecht kan op de maandag van 18 tot19u voor de benjamins en voor de sprinters van 19 tot 20u30. Wij beschikken over 2 units (2 derden van de zaal).
De  werpers kunnen terecht zoals voorheen in de sporthal van het GTID op maandag van 18 tot 20u.
Dit alles voor de periode van 1 nov. tot 1 ma. Kostprijs van dit alles?????