Clubrecords

Jolien Leemans is al een heel zomerseizoen goed bezig en de voorbije dagen 2 maal een dubbel clubrecord!!!!!!
In Oordegem waagde zij zich aan het hinkstapspringen en met een sprong van 11m29 liet zij een juniors en alle catg. clubrecord optekenen. Zij is bezig ook Miss clubrecord 2013 te worden en Jens Goovaerts van zijn troon te duwen.

Bij de Flanderscup van Merksem, waar zowel de weermaker als de organisatie het liet afweten, opnieuw een dubbel clubrecord voor Jolien op de 200m die zij aflegde in 25.14. Ook een TOP 4 prestatie van Laura De Launoit op deze afstand. Zie ook de blog van Koen Leemans met nog andere uitslagen.

Opmerkelijk: 2 weken na mekaar organisaties in onze provincie die niet door de beugel kunnen.
 Het PK aflossingen, waar het PC Antwerpen niet fier moet op zijn en misschien best zichzelf een boete     oplegt in plaats van de clubs.
Ook de Flanderscup van Merksem (die wel geplaagd werd door het slechte weer) was geen goed voorbeeld!!!!!!